Standbouw

Een goede stand is als een magneet!
Met de juiste stand triggert u uw doelgroep, met een stand van Tevi bent u verzekerd van publiek. Wij ontwerpen en bouwen al ruim 35 jaar stand waarbij innovatie en onderscheid centraal staat.

 
– hospitality unit – demonstratieruimte – catering met terras – pop- of presentatiepodium – persruimte – onderzoekslokaal –


Aandacht op het juiste moment  Tevi Agentur standbouw, dat is verkoop genereren. Wij kunnen zorgen voor de juiste invalshoek en triggers die aansluiten op uw strategie. Ons standbouwconcept geeft u de ideale tool om uw verkopen een stevige boost te geven. Een stand met verkoopimpulsen, dat is wat we doen en daar zijn we goed in.

Onze specialiteit is produktpromotie, hiermee zet u de meest ideale promotietool neer om uw merk optimaal te promoten en nieuwe klanten te bereiken.

Vraag naar de combinatie of kijk even bij onze pagina produktpromotie.

 de Silverstar
Eco (electrische) bus
T 200
T 170
T 160
Podiumtrailer

Nieuwe klanten meer verkoop!

Met een stand van Tevi Agentur trekt u altijd publiek. Met het totale beursconcept creëert u de mogelijkheid om daadwerkelijk met uw klanten in contact te komen, echte leads te genereren en verkopen te realiseren. U staat op de voorgrond, Tevi Agentur regelt alles op de achtergrond netjes binnen uw budget.

+31 (0)412 635397

Copyright 2019 Tevi Agentur - All Rights Reserved