Mobiele promotie

Haal uw klanten binnen!

Met mobiele promotie brengt u, uw product in het hele land onder de aandacht.

Tevi hospitality

Uw merk on wheels

Met onze roadshows creëert u een enorm bereik. U treft uw klanten daar waar ze samenkomen. Bij het zien van uw promotie wordt nieuwsgierigheid onmiddellijk gewekt. En als potentiële klanten nieuwsgierig zijn is de verkoopbereidheid veel groter!
Met een opvallende truck volledig ingericht naar eigen actie-ontwerp maakt u uw promotie bekend. Over organisatie of ontwerp hoeft u niet in te zitten. Wij regelen uw mobiele promotie van a tot z. U kunt zich volledig op uw klanten en uw omzet richten.

Mobiele promotie tevi

Opvallen doet u gegarandeerd

Wilt u met een compleet uitgeruste truck op stap door het hele land? Of met meerdere promotieteams tegelijkertijd aanwezig zijn op markten of in winkelcentra? Onze trucks hebben een 100% opvalgarantie!
Bekijk ons wagenpark en referenties en verken de uitgebreide mogelijkheden. Eigenlijk is alles bij ons mogelijk. Alles om uw attentiewaarde een flinke boost te geven.

Bel. +31 (0) 412 635397

 

 

Veronica promotie tevi

 

Makkelijk overtuigen met zo’n eyecatcher

Al onze trucks zijn grote aandachtstrekkers. De aandacht trekken voor uw product, dienst of actie. Zodat uw verkopen stijgen. Dat is ons doel en daar hebben we veel ervaring mee. Nationaal en internationaal.
Een greep uit de mogelijkheden:
– hospitality unit
– demonstratieruimte
– catering met terras
– pop- of presentatiepodium
– persruimte
– onderzoekslokaal

Klik hier ons wagenpark te bekijken.

Foto archief

 

 

 

  • Bonjour! Vanmorgen zijn we er weer vroeg bij met , deze keer staan we bij Tecniba Artisan Quinn in Bastogne/Bastenaken.,
  • ,
  • Vroeg vertrokken deze ochtend om vandaag en morgen bij Clabots Liege, Rue láguesse 42 in Grace Hollogne te zijn met de Bosch Powertools.,
  • Zo mooi, onze nieuwe showtrailer. Natuurlijk te huur om een goede promotionele actie te ondersteunen ,
Nieuws
Social Gallery

CONNECTIONS

Flickr

december 2018
M D W D V Z Z
« mei    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31